Sekretess
Operatör: wang xiaochun
Gästfavoriter och sekretessval sparas i din webbläsare. Om du skapar ett konto lagrar vi ditt namn, din e-postadress, dina säkerhetsuppgifter för inloggning och dina sparade spel i vår Neon-databas. Resend levererar e-postmeddelanden för kontoverifiering och återställning av lösenord; Cloudflare Turnstile skyddar kontoformulär och Vercel bearbetar webbplatsen och de tekniska loggarna. Med ditt samtycke registrerar vår grundläggande analys spelbesök och spel, favoriter och helskärmsåtgärder utan att lagra IP-adresser eller annonsidentifierare i dessa analysposter. Spel körs på en separat källa och kan spara framsteg lokalt. Externa utgivare har sina egna sekretesspolicyer som visas före spel. Annonsering kräver separat godkännande och samtyckesinställningar och är för närvarande inaktiv. Rensa dina webbläsardata för att ta bort lokala val eller kontakta support@cozcade.com för att begära åtkomst till eller radering av kontodata. Nyligen spelade spel och layoutinställningar för sidofältet sparas också på den här enheten; de laddas inte upp till kontodatabasen. Din valda avatar sparas med ditt konto. Aviseringsinställningar för gäst och läsmarkörer finns kvar på den här enheten; inloggningsinställningar och läsmarkörer lagras med ditt konto i Neon. Spelarprofiler lagrar ditt användarnamn och om du var 18 år eller äldre när du fyllde i profilen; land och kön är valfria. Din födelsedag används för att kontrollera att du är minst 13 år och ignoreras sedan. Vänförfrågningar, relationer och blockeringar lagras med ditt konto; andra deltagare kan se ditt användarnamn och din avatar, inte din e-postadress, åldersgrupp, land eller kön. Microsoft Clarity förblir inaktiverat. Om valfria tjänster som Google Analytics eller Microsoft Clarity är aktiverade kräver de ditt analyssamtycke och kan behandla enhetsidentifierare, cookies och användningsinformation enligt sina egna integritetspolicyer. Cozcade exkluderar inloggnings-, konto- och administrationssidor från sin valfria spårning och skickar inte kontonamn eller e-postadresser till dessa verktyg. Du kan återkalla samtycke via Sekretessval.